Jack’s Bridgetrainer 20

Jack’s Bridgetrainer 2.0

Bridge trainer 2.0

Jack’s Bridgetrainer 2.0

De bied- en speelmogelijkheden van Jack worden in Jack’s Bridgetrainer 2.0 gebruikt om op een leuke en verantwoorde manier het bridgespel te oefenen. Door de aanwijzingen en opmerkingen van Jack leer jij snel systematisch te bieden en te spelen.

  • Speel een onbeperkt aantal willekeurige spellen met en tegen het sterkst spelende bridgeprogramma ter wereld, waarbij de nadruk is gelegd op het oefenen van het bieden. Wereldkampioen computerbridge Jack begeleidt jou bij het bieden en zorgt voor sterk tegenspel.
  • Oplopend in moeilijkheidsgraad kun je kiezen voor Berry voor eerstejaars, Berry voor tweedejaars en Berry voor clubspelers. Vervolgens kun je onbeperkt willekeurige spellen oproepen en volgens de biedopvattingen van Berry Westra (Standaard 5 Hoog, aanbevolen door de NBB) deze gaan bieden.
  • Wanneer je niet het juiste bod doet, volgt commentaar. Je kunt vervolgens jouw bod vervangen maar ook ongewijzigd laten. Het contract dat wordt bereikt kan je vervolgens af- of tegenspelen. Na afloop van het spel heb je de mogelijkheid om het spel opnieuw te spelen, de complete kaartverdeling te bekijken of aan een volgend spel te beginnen.
  • Jack’s Bridgetrainer is flexibel. In makkelijke biedsituaties vindt hij maar een enkel bod goed. In moeilijke biedsituaties zijn er echter meerdere biedingen goed. Op deze manier leer je dat ook aan de bridgetafel een spel op meerdere manieren geboden kan worden.
  • Naast commentaar op het bieden geeft Jack’s Bridgetrainer ook hulp bij het tegenspelen. Het uitkomen met een onjuiste kaart wordt gemeld. Het is ook mogelijk om Jack’s Bridgetrainer het signaleren te laten controleren. Hij let dan op jouw distributie en aan- of afsignalen.
  • In Jack’s Bridgetrainer zijn 20 toernooien bijgevoegd die oplopend zijn in moeilijksheidgraad. Je krijgt na elk spel jouw resultaat op dat spel te zien en vervolgens natuurlijk ook de positie die je op dat moment in het toernooi bezet.
  • Jack’s Bridgetrainer 2.0 biedt volledige ondersteuning voor het 4 kaart hoog (Acol) biedsysteem als wel voor het Standaard 5Hoog biedsysteem dat door de Nederlandse bridgebond gepropagandeerd wordt.
  • Jack’s bridgetrainer sluit aan bij Bridgeleerboer voor Iedereen (vanaf hoofdstuk 12 van deel 1).

Systeemeisen:

Windows: De software werkt ook op Windows-pc’s zonder CD-rom speler.
Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen. 
De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet dat is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen.
Meer informatie nodig?           Wendt je tot jouw tablet-leverancier.

Kosten:

Het programma kost € 28,50
Je kunt het programma 3 maal installeren (zie rechten)

Bestellen:  Klik hier

Rechten: 

De licentie verleent jou het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren.
Je bepaalt zelf of jij de software gelijk op 3 computers installeert
(bijvoorbeeld 1. zolder-pc, 2. huiskamer-pc, 3. netbook) of dat je nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <nu niet gebruikt> 3. <nu niet gebruikt>).
Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd. 
De licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

Je kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post.
Bij activeren vanuit het programma kunt u direct aan de slag.
Je hebt hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.