Jack Bridge

Jack Bridge is ontwikkeld door bridgers voor bridgers.

De mogelijkheden van Jack Bridge overtreffen die van alle overige bridgeprogramma’s.
Naast de uitzonderlijke bied- en speelsterkte van Jack Bridge is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid.

jack 6.0 siteUiterlijk

Jack heeft een fraaie, gebruiksvriendelijke, interface. De rustige, ergonomische vormgeving draagt bij aan een ontspannen gebruik. Ben jij niet helemaal tevreden met het standaarduiterlijk van Jack, dan zijn er zeer veel mogelijkheden om het uiterlijk naar jou eigen smaak in te stellen. Vrijwel alles is instelbaar: de kleuren, de achterkant van de kaarten en de vorm van de speeltafel zijn er maar een paar. 

Gebruiksgemak

De volledig grafische gebruikers interface is ontwikkeld door bridgers voor bridgers. Bij Jack zit een handleiding voor als je de belangrijkste mogelijkheden op je gemak wilt doorlezen. Daarnaast zit in het programma zelf een uitgebreide helpfunctie met zeer veel voorbeelden. De tip van de dag helpt je om de mogelijkheden van Jack sneller onder de knie te krijgen. 
Jij hebt de keuze om het gesproken bieden en spelen in te schakelen, in dat geval hoor je de stem van Berry Westra
Het programma is bijzonder vriendelijk. Je kunt met alle kaarten open spelen, kaarten terugnemen en een spel te alle tijde opnieuw beginnen.  

Toernooien en competities

Jack beschikt over uitgebreide toernooi functies. Jack biedt de mogelijkheid om zelf toernooien aan te maken.

Jack heeft ook een ingebouwde virtuele club, de JackBridge club, compleet met promotie en degradatie. Jij speelt met Jack als partner in een competitie te midden van verschillende computer persoonlijkheden. Er zijn zes verschillende lijnen en naarmate jij in een hogere lijn speelt zullen de computerspelers sterker worden. Zowel paren als viertallen competities zijn mogelijk.

Bieden en spelen

Jack bevat de sterk verbeterde bied- en speelmodule, waarmee in Verona 2006 op overtuigende wijze het Wereldkampioenschap Computerbridge is gewonnen.
Zowel tijdens het bieden als tijdens het spelen kun je Jack om een hint vragen. 

Jack’s biedkennis is zeer uitgebreid en bevat o.a. de normale Nederlandse systemen Nederlands Acol en de drie Biedermeiersysteemkaarten (rood, groen en blauw), drie systeemkaarten gebaseerd op de leermethode van Berry Westra (Berry Westra voor Starters, Beginners en Gevorderden).
Standaard 5Hoog (NBB Standaard biedsysteem) is terug te vinden onder de ‘Berry Westra’ starters, (leerboek 1 (vanaf hoofdstuk 12) beginners (leerboek 1+2)  en gevorderden.
Verder is de stijl van volgen in te stellen en bijvoorbeeld ook of u een extra troefje aangeeft na azenvragen. 
Bij het bieden kun je kiezen voor Fitpunten. Na het ontdekken van een fit is het verstandig om de hand te herevalueren. Jack doet dit door middel van fitpunten.
Door Jack’s op Berry Westra’s methode gebaseerde methode over te nemen leer je het juiste bieden in fitsituaties. Overigens kunt zelf aangeven hoe Jack moet herevalueren als jij geen aanhanger bent van Berry’s methode.

Ook op didactisch gebiedt heeft Jack heel wat te bieden. Zo kan jij na afloop van een spel aan Professor Jack vragen wat hij van jouw bieden en spelen vond. Hij legt precies uit waar en waarom hij het ergens niet mee eens was. Zowel bij het bieden als bij het spelen.

Extra’s

  • Jack bevat ’s werelds snelste double dummy probleem oplosser. Op elk moment kun je opvragen of een spel nog wel te maken is met open kaarten.
  • Jack is meertalig, jij kunt omschakelen op Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools of Italiaans. Jack biedt u tevens de bijbehorende speelkaarten.
  • Speel bridge over een lokaal netwerk of over het internet.
  • Ondersteuning van verschillende puntentellingen: robber, paren, viertallen, cross-imps, compensatie en anderen.
  • Afdrukmogelijkheden. Spellen kunnen afgedrukt worden naar zowel de printer als naar HTML bestanden.
  • Zoek naar nieuwe bestanden. Voor het aanbrengen van updates hoef je niet meer te downloaden en op te starten. Door middel van een menukeuze laat jij Jack controleren of er iets nieuws is (update, toernooien, onderwerpen voor lering en vermaak) en als dat zo is kunt je ze direct installeren en gebruiken.

Demo

Probeer de geheel vernieuwde demo eens uit. In deze demo speelt Jack op volle sterkte en is het biedsysteem geheel instelbaar. De demo bevat naast 12 willekeurige spellen ook een toernooi van 21 spellen.

Systeemeisen:

Windows: De software werkt ook op Windows-pc’s zonder CD-rom speler.
Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen. 
De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet dat is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen.
Meer informatie nodig?           Wend je tot jouw tablet-leverancier.

Kosten:

Het programma kost € 89,00
Je kunt het programma 3 maal instaleren (zie rechten)

Bestellen:

Klik hier.

Rechten:

De licentie verleent jou het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren.
Je bepaalt zelf of jij de software gelijk op 3 computers installeert
(bijvoorbeeld 1. zolder-pc, 2. huiskamer-pc, 3. netbook) of dat je nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <nu niet gebruikt> 3. <nu niet gebruikt>).
Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd. 
De licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

Jij kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post.
Bij activeren vanuit het programma kun je direct aan de slag.
Je hebt hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.